Welcome to innomads
discover our village
Brünen Pro
1000+ clicks per maand
Clicks in 3 maand tijd
3967
CTR
4,24%
over

Brunen Pro is onderdeel van Verkeerscollege Brunen in Enschede, gericht op professionals. Verkeerscollege Brünen is opgericht in 1961. De focus bij Brünen Pro ligt op het bieden van op maat gemaakte opleidingen voor chauffeurs, gericht op rijvaardigheid, vervoer, transport, veiligheid, welzijn en vitaliteit.

jaar
2024
aanpak

Start van de Digitale reis met Brunen Professional

 

In 2022 begon Brunen Pro aan een reis naar digitale groei. Deze reis begon met een strategische sessie waarbij we een dag op kantoor meedraaiden, als tijdelijke 'collega's'. Dit stelde ons in staat om niet alleen effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen, maar ook om deze naadloos te laten aansluiten bij de unieke identiteit en behoeften van Brunen. Na een korte pauze in 2023, kwamen onze wegen in 2024 weer samen.

 

Samenwerking met experts

 

Onder leiding van Jelle Achterweust, een ervaren marketeer met een specialisatie in zoekmachinemarketing, en Joost Lansink, verantwoordelijk voor de strategische koers, hebben we een gerichte aanpak ontwikkeld. Jelle's ervaring maakte hem de perfecte persoon om deze digitale route te begeleiden, terwijl Joost de richting en visie uitstippelde.

 

Focus op social media advertising

 

In onze samenwerking met Brunen Professional hebben we gekozen voor een sterke focus op social media advertenties. Met gerichte campagnes op Meta en LinkedIn richten we ons specifiek op zakelijke doelgroepen. Dit stelt ons in staat bedrijven en professionals aan te spreken die geïnteresseerd zijn in cursussen en rijopleidingen. Deze aanpak heeft geleid tot een toegenomen online zichtbaarheid en betrokkenheid, wat Brunen heeft geholpen om zijn naamsbekendheid te vergroten onder relevante doelgroepen.

 

SEA als wegwijzer: resultaten uit zoekmachinemarketing

 

Naast social media hebben we Search Engine Advertising (SEA) via Google Ads ingezet om potentiële klanten naar Brunen Professional te leiden. Onze strategie richtte zich op relevante zoekopdrachten en continue optimalisatie, wat resulteerde in verhoogd websiteverkeer en een betere kans op conversies.

In slechts drie maanden genereerden we indrukwekkende resultaten:

  • 93.607 weergaven via Google Ads
  • 3967 clicks naar de website
  • Click-Through-Rate (CTR) van 4,24%

 

Waardevolle samenwerking: succesvol groei traject

 

Onze samenwerking met Brunen Professional heeft geleid tot tastbare resultaten en groei. Steven Brunen zelf zei het als volgt: "Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met Innomads om de online aanwezigheid van Verkeersschool Brunen te versterken. Hun innovatieve aanpak en deskundigheid hebben echt het verschil gemaakt in het vergroten van ons bereik en het betrekken van potentiële leerlingen. Het team van Innomads is niet alleen professioneel, maar ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben echt de tijd genomen om onze specifieke behoeften te begrijpen en hebben advertentiecampagnes opgezet die perfect passen bij onze doelstellingen." — Steven Brunen, februari 2024.

This site uses cookies.
Learn more
Accept
sluiten
Innomads is altijd op zoek naar nieuwe Digital Guides om onze wegen over digitale bergen te bewandelen. Heb jij het in je om onze klanten te gidsen naar online successen en bedrijfsgroei? Neem dan contact op met Innomads.
name
phone
mail
message