Over ons

Innomads is jouw expert in online bedrijfsgroei. Wij helpen een grote diversiteit aan bedrijven met het vergroten van hun online vindbaarheid en zichtbaarheid middels een cross-mediale marketingstrategie gebaseerd op SEO, SEA en de juiste Social Media Ads. Bedrijfsgroei zit ‘Innons’ DNA.

Op 14 oktober 2020 begon de 'Nomad Journey' van Innomads. Inmiddels werken we succesvol voor bedrijven als Kato Projecten, Hortec Electronics, Voicedata, Subvention en vele anderen. Met Innovisions zijn we eind vorig jaar een nieuwe, creatieve weg ingeslagen. Zo kunnen we nu in-house al onze klanten voorzien van high-end visuele uitingen, welke naadloos aansluiten op de digitale campagnes van Innomads.

Innomads heeft een grote digitale ambitie. Wij richten ons voornamelijk op de B2B Digital Marketing. Daarbij specialiseren we ons in het bijzonder in bedrijven die internationaal (willen) ondernemen. Met VDB Digital hebben we een partner in Osnabrück. Nog dit jaar willen we nog één of meerdere partners in Oost-Europa aan ons binden. Onze groei, en die van onze klanten, is grenzeloos!