Welcome to innomads
discover our village
Zeelvis-IT
50% MEER WEBSITE BEZOEKERS IN DE EERSTE MAAND
meer website traffic
50%
weergaven in 1 maand tijd
65.000+
50% MEER WEBSITE BEZOEKERS IN DE EERSTE MAAND
Over

ZeelVis-IT, opgericht door Beate Visser in 2019, biedt consultancy en procesoptimalisatie, met een focus op duurzaam ondernemen en AFAS Software. Als betrokken sparringpartner ondersteunen ze organisaties van elke omvang bij projecten en veranderingen, waarbij ze de nadruk leggen op het betrekken van eindgebruikers en het plezierig maken van veranderingen. ZeelVis-IT biedt ook tijdelijke ondersteuning bij functioneel beheer, met uitgebreide kennis van diverse applicaties en ervaren medewerkers die bijspringen wanneer dat nodig is.

year
2021
aanpak

Voor Zeelvis-IT doorkruisen we het landschap als digitale gidsen, op zoek naar groei en online zichtbaarheid. Onze ontdekkingsreis omvat een reeks strategische expedities:

Als echte nomaden navigeren we met uiterste precisie door het uitgestrekte landschap van Google Ads. In 2022 zijn onze advertenties meer dan 416.000 keer vertoond, wat heeft geleid tot 4.505 extra verkeer op de website van Zeelvis.

In de dynamische en altijd veranderende wereld van sociale media bewandelen we route van Meta Ads (Facebook en Instagram) en LinkedIn Ads. Onze Meta Ads werden in 2022 maar liefst 1.144.738 keer getoond aan 185.103 individuen, terwijl onze LinkedIn Ads 262.976 keer werden vertoond, waarbij 1.433 mensen de interactie aangingen.

Als gidsen in het complexe landschap van Search Engine Optimization ondersteunen wij ZeelVis-!T om de top te bereiken in organische zoekresultaten. SEO vergroot niet alleen de online vindbaarheid, maar fungeert ook als de stevige basis voor een duurzame digitale aanwezigheid.

Toch zijn de wegen van Zeelvis en Innomads gescheiden geweest, waardoor de traffic van Zeelvis-IT stagneerde en zelfs terugliep. Vervolgens mocht Innomads begin 2024 Zeelvis-IT weer begeleiden op haar route naar succes. In de 1e maand na terugkeer hebben we het aantal websitebezoekers weten te verdubbelen t.o.v. de maand ervoor.

 

Close
Innomads is altijd op zoek naar nieuwe Digital Guides om onze wegen over digitale bergen te bewandelen. Heb jij het in je om onze klanten te gidsen naar online successen en bedrijfsgroei? Neem dan contact op met Innomads.
name
phone
mail
message