Experience
loading ...
VoiceData
MEER DAN EEN HALF MILJOEN VERTONINGEN
conversies in het eerste half jaar
136
Vertoningen in de eerste 6 maand
664.000+
MEER DAN EEN HALF MILJOEN VERTONINGEN
Over

Voicedata is een bedrijf die Voice-over IP-diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in je huidige infrastructuur. Door de jarenlange ervaring van Voicedata kunnen zij optimale zekerheid bieden op het gebied van bereikbaarheid en functionaliteit.

year
2022
aanpak

Innomads fungeert als een gids voor Voicedata in het vertalen van hun boodschap naar effectieve performance-campagnes. Door middel van SEA (Search Engine Advertising), Social Media Advertising op platforms zoals LinkedIn, Facebook en Instagram, en conversieoptimalisatie, kunnen we de juiste doelgroep identificeren en hun boodschap afstemmen op hun behoeften en interesses. Dit resulteert in een hogere conversieratio en ROI voor Voicedata.

Met SEA zorgden we voor meer dan 361.902 vertoningen, 10.163 kliks en 134 conversies gedurende de periode van oktober 2022 tot en met februari 2023. Voor Social Media Advertising realiseerden we met Meta Ads 122.681 vertoningen en 1.390 kliks, terwijl we op LinkedIn 181.684 vertoningen en 513 kliks genereerden.

Naast deze advertentiestrategieën richten we ons ook op conversieoptimalisatie, waarbij we de website van Voicedata voortdurend verbeteren om het aantal waardevolle leads te maximaliseren. Met deze gezamenlijke inspanningen blijft Voicedata groeien en floreren in de digitale wereld van vandaag.

Close
Innomads is altijd op zoek naar nieuwe Digital Guides om onze wegen over digitale bergen te bewandelen. Heb jij het in je om onze klanten te gidsen naar online successen en bedrijfsgroei? Neem dan contact op met Innomads.
name
phone
mail
message