Experience
loading ...
Technoplanning
9 B2B offertes in 3 maanden
B2B offertes in 3 maand tijd
9
Clicks in 3 maand tijd
6000+
9 B2B offertes in 3 maanden
Over

Technoplanning, dat gespecialiseerd is in interieurontwerp en -planning van met name de zorgsector,  is verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van technische aspecten van interieurprojecten, zoals engineering, productie en montage. Hun streven is om ervoor te zorgen dat het interieur precies voldoet aan de wensen van de klant. In binnen- en buitenland.

year
2022
aanpak

Met een strategische blik hebben we Technoplanning geleid op een reis naar online zichtbaarheid en succes. Via SEO, SEA, LinkedIn Ads, conversie optimalisatie, strategie, leadmanagement en videomarketing hebben we internationaal adverteren in Nederland en Duitsland geoptimaliseerd. We hebben de paden uitgestippeld en de juiste routes gekozen om hun doelgroep te bereiken en te betrekken.

Gedurende deze reis hebben we bijna 150.000 advertentieweergaven en meer dan 6000 klikken weten te genereren in het laatste kwartaal van 2023. Deze cijfers weerspiegelen de effectiviteit van onze aanpak en tonen de impact van onze strategieën. Door onze doelgerichte campagnes hebben we Technoplanning geholpen om 9 waardevolle offerteaanvragen te ontvangen voor nieuwe interieurprojecten.

Het succes van deze samenwerking is het resultaat van nauwgezet routeplannen, voortdurende optimalisatie en het bewandelen van de juiste wegen. Door onze expertise en toewijding hebben we Technoplanning geholpen om hun online aanwezigheid te versterken en waardevolle leads te genereren. Met elke stap die we samen zetten, bouwen we aan een sterker en succesvoller merk.

Close
Innomads is altijd op zoek naar nieuwe Digital Guides om onze wegen over digitale bergen te bewandelen. Heb jij het in je om onze klanten te gidsen naar online successen en bedrijfsgroei? Neem dan contact op met Innomads.
name
phone
mail
message