Experience
loading ...
Subvention
CONVERSIES MET 290% VERHOOGD
Subsidiescans per maand
28+
Toename in conversies
290%
CONVERSIES MET 290% VERHOOGD
Over

Al sinds september 2022 verzorgen wij de online marketing voor Subvention. Subvention is hét onafhankelijke subsidieadviesbureau van Nederland voor investerings- en innovatieprojecten. Zij specialiseren zich in industrie, agarisch, vastgoed, ICT en woningcorporaties.

year
2022
aanpak

In 2022 begon de reis van Innomads en Subvention bij Team Vastgoed, onder begeleiding van toenmalig Nomad Luuk Oortmann en Joost Lansink (strategie) zijn we later ook Team Woningcorporaties gaan ondersteunen op hun route. Ondertussen is Koen Warring verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken conversies: het uit laten voeren van zoveel mogelijk relevante subsidiescans. In de eerste maanden zijn we gestegen van 7,25 naar 28,5 subsidiescans per maand, een indrukwekkende 290% toename!

De ontdekkingsreis omvat Social Media Advertising (LinkedIn-ads) gericht op bedrijven. We navigeren SEA-matig met Google Ads om online meer traffic te genereren en nieuwe bezoekers te lokken. Conversieoptimalisatie is van belang om Subvention's website te finetunen, zodat bezoekers snel de weg vinden naar subsidiescans en contact. 

Innovisions o.l.v. Cas Busscher heeft een bijdrage geleverd met visuele verhalen (foto & video), welke via social media wordt ingezet in advertenties. Samen laten we Subvention groeien, nieuwe hoogtes bereiken en de horizon van hun digitale reis uitbreiden.

Close
Innomads is altijd op zoek naar nieuwe Digital Guides om onze wegen over digitale bergen te bewandelen. Heb jij het in je om onze klanten te gidsen naar online successen en bedrijfsgroei? Neem dan contact op met Innomads.
name
phone
mail
message