Welcome to innomads
discover our village
Starworld
EEN CLICK-THROUGH-RATIO van +35%
Click-Through-Ratio (CTR)
Gem. 35%
Reserveringen in het eerste half jaar
850+
EEN CLICK-THROUGH-RATIO van +35%
Over

Starworld, bekend in Twente en verder, heeft de grootste indoorspelarena van Nederland. Met spellen als lasergamen, klimmen, paintball of bowlen is Starworld het leukste uitje van Enschede.

 

year
2023
aanpak

Bij Starworld Enschede zijn we in de zomer van 2023 begonnen aan een digitale reis, met Joost voor strategie en Koen als onze digitale gids vanuit Innomads. We namen het roer over van een andere partij voor marketingdiensten, omdat Starworld vond dat de resultaten niet goed inzichtelijk en meetbaar waren.

Vanaf het begin zetten we koers met SEA (Search Engine Advertising), waarbij we betaalde advertenties plaatsten boven en onder de organische zoekresultaten op platforms zoals Google. Al snel daarna hebben we ook Social Media Advertising ingezet, waarbij we gerichte advertenties plaatsten op sociale mediaplatforms om ons bereik te vergroten.

De resultaten waren meteen veelbelovend. In de eerste maand zorgden onze advertenties voor maar liefst 50 reserveringen. En deze positieve trend zette door, met een stijging naar ongeveer 150 reserveringen in februari 2024.

Bovendien hebben we niet alleen succes geboekt in het aantal reserveringen, maar ook in de betrokkenheid van ons publiek. De Click-Through Rate (CTR) van onze advertenties was opmerkelijk hoog, met een indrukwekkende 50%. Dit betekent dat een groot deel van ons publiek niet alleen onze advertenties zag, maar er ook actief op klikte. Het was als het uitstippelen van een route die niet alleen leidde tot reserveringen, maar ook tot een diepgaande betrokkenheid bij ons merk en onze boodschap.

Close
Innomads is altijd op zoek naar nieuwe Digital Guides om onze wegen over digitale bergen te bewandelen. Heb jij het in je om onze klanten te gidsen naar online successen en bedrijfsgroei? Neem dan contact op met Innomads.
name
phone
mail
message