Keupink Buitenspeelgoed

Sinds februari 2023 zijn wij werkzaam voor Keupink Buitenspeelgoed. Keupink Buitenspeelgoed is de specialist op het gebied van allemaal verschillende soorten buitenspeelgoed. Zij bieden een ruim assortiment speelgoed aan tegen een goed prijsje! Denk aan trampolines, voetbalgoals, en nog veel meer!

In de afgelopen 3 maanden hebben wij al 400+ conversies gegeneerd voor Keupink Buitenspeelgoed.

9 D1 FEB1 F D19 F 4901 A242 C33763 C8 A72 C

Onze werkzaamheden:

  • Meta Ads (Facebook en Instagram)
  • SEA (Google Ads)
F534 F1 DD 3 C7 A 418 E AEB1 B288 C89 AF079

SEA

SEA staat ook wel bekend als zoekmachine adverteren. SEA is een effectieve manier voor bedrijven om hun online zichtbaarheid te vergroten en gericht verkeer naar hun websites te leiden. Het is een vorm van online adverteren waarbij advertenties worden weergegeven boven of naast de organische zoekresultaten in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Een van de belangrijkste voordelen van SEA is dat het bedrijven in staat stelt om bovenaan in de zoekresultaten te verschijnen. Zo zijn ze gelijk in staat aandacht van hun doelgroep te trekken en hun merk of aanbod te presenteren op het moment dat klanten opzoek zijn naar jouw producten of diensten. Een bijkomend voordeel van SEA is dat de prestaties van de advertenties goed meetbaar zijn, daardoor kun je de hele tijd bijsturen waar nodig is.

Voor Keupink Buitenspeelgoed adverteren wij met Google Ads. Wij adverteren niet alleen in Nederland maar ook internationaal! Voor trampoline-shop.de adverteren wij namelijk in Duitsland, en dit is met succes! In de eerste 3 maanden hebben wij al 316+ conversies gegenereerd.

Ben jij benieuwd of internationaal adverteren wat voor jouw bedrijf is? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden!

C2 AED98 A 9 B84 4 DA5 B1 DE EB4 D3798 EAB8

Ben jij klaar om digitaal te groeien?

CONTACT US NOW