Experience
loading ...
Kato Projecten
Leadgroei van 50% in een jaar
Toegevoegde waarde in 2022
€5M +
Leadgroei in 1 jaar
50%
Leadgroei van 50% in een jaar
Over

Kato verzorgt volledige en gebruiksklare kantoor- en projectinrichting, onderscheidend door alle disciplines onder één dak. Van meubilairlevering tot op maat gemaakte voorzieningen zoals een pantry of receptie, het team zorgt voor een vlot project dat bijdraagt aan het succes van de onderneming. Met aandacht voor functie, sfeer, en beleving creëren zij inspirerende werkomgevingen en mooie inrichtingen, in samenwerking met lokale en internationale partners voor hoogwaardige materialen tegen een goede prijs. Kortom, KATO, Dat. Werkt. Lekker.

year
2020
aanpak

Bij Kato Projecten- en Kantoorinrichting bewandelen we een bijzondere route in de wereld van digitale marketing. Vanaf het begin van de oprichting van Innomads is Kato aangesloten geweest bij de reis naar leadgrowth. Timo Paus en Jelle Achterweust hebben, in samenwerking met Joost Lansink (CEO en HEAD-of-Strategy), een sleutelrol gespeeld bij het vormgeven van deze digitale reis.

Door (financiële) analyses, innovatieve concepten en het opstellen van jaarlijkse marketingstrategieplannen hebben we in 2021 al 100 leads gegenereerd. In 2022 versnelde de reis met een opmerkelijke groei van 50%, resulterend in 150 leads en een toegevoegde waarde van minstens 5 miljoen euro voor Kato. 

Innomads gaat nog een stap verder dan de traditionele digitale marketingactiviteiten. Voor Kato bieden wij het Corporate Branded Office Concept aan als een waardevolle toevoeging aan de kantoorinrichtingswereld. We coördineren de online aanwezigheid als ervaren gidsen en beheren branding, social media, SEO, SEA, en Social Media Advertising.

De reis gaat echter verder dan digitale grenzen; Innomads is ook betrokken bij Officelab, een innovatief vergelijkingsplatform voor vergader- en bel-units, ontwikkeld in nauwe samenwerking met Kato.

Close
Innomads is altijd op zoek naar nieuwe Digital Guides om onze wegen over digitale bergen te bewandelen. Heb jij het in je om onze klanten te gidsen naar online successen en bedrijfsgroei? Neem dan contact op met Innomads.
name
phone
mail
message