Kabra

In januari 2022 zijn wij begonnen met onze werkzaamheden voor Kabra. Bij Kabra hebben ze alles om jouw badkamer volledig naar wens in te richten. Je kan langskomen in de showroom van 500m2! Daar kunnen ze je van het beste advies voorzien! Daarnaast verkopen ze niet alleen sanitair maar nog veel meer zoals onder andere verwarmingen, ventilatie en bevesteginsmaterialen!

Voor Kabra hebben wij al 840+ conversies gerealiseerd!

KABRA LAGE web res 6373

Onze werkzaamheden bij Kabra:

  • Meta Ads
  • SEA

SEA

Search Engine Advertising (SEA), is een vorm van online marketing waarbij betaalde advertenties weergegeven worden in een zoekmachine zoals Google. Deze advertenties verschijnen boven of onder de organische zoekresultaten en worden getoond
aan gebruikers die specifieke zoekwoorden gebruiken.

Meer verkeer naar een website leiden en conversies stimuleren is het doel van SEA. Adverteerders betalen voor elke klik op hun advertentie. Dus het is belangrijk om de juiste zoekwoorden te kiezen. Daarnaast zorgen wij voor relevant en overtuigend advertentiemateriaal. Hierbij spelen we altijd in op de overtuigingsprincipes van Cialdini. Met de groei van online winkelen en zoekopdrachten blijft SEA een belangrijk onderdeel van je digitale marketing.

Ook met Google Ads hebben we mooie resultaten behaald! In totaal hebben we 1.300.000+ weergaven behaald en 10.000+ kliks!

Adem ay lqyqm2 IC Ic Y unsplash

Ben jij klaar om digitaal te groeien?

CONTACT US NOW