IronCAD

Vanaf 18 februari 2023 zijn wij werkzaam voor IronCAD. IronCAD is een 3D tekenprogramma waarmee professionals in de interieurbouw en machinebouw in een digitale omgeving vrij kunnen ontwerpen.

De gemiddelde CTR voor Google Ads campagnes ligt rond de 2%. Als jouw campagnes beter presteren, dan ben je dus goed bezig! De CTR is de Click Through Rate. Oftewel, het aantal klikken op je advertentie gedeeld door het aantal keren dat je advertentie is weergegeven. Voor IronCad hebben wij in de eerste maand een CTR van 10% gerealiseerd. Dit is dus ver boven het gemiddelde!


Ontwerp zonder titel 20 png

Onze werkzaamheden bij IronCAD omvatten:

  • Het opstellen van een online marketingplan
  • SEA (Google Ads)
  • Social Media Advertising

SEA (Google Ads)

SEA, oftewel Search Engine Advertising, is een vorm van online adverteren waarbij adverteerders betaalde advertenties plaatsen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Google Ads is het advertentieplatform van Google en biedt adverteerders de mogelijkheid om gericht te adverteren op specifieke zoekwoorden en doelgroepen.

Een groot voordeel van Google Ads is de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren. Adverteerders kunnen specifieke zoekwoorden kiezen waarop ze willen adverteren, maar ook bepaalde doelgroepen targeten op basis van demografische gegevens, interesses of gedrag. Dit maakt het mogelijk om zeer relevante advertenties te tonen aan potentiële klanten, wat de kans op conversies verhoogt.

Ben jij klaar om digitaal te groeien?

CONTACT US NOW