Innomads vs. Kato

Sinds medio oktober is Innomads werkzaam voor Kato-projecten te Enschede. Kato ontwerpt, bouwt en levert kantoorinrichtingen én kantoormeubelen voor startende bedrijven, het MKB en corporates. Het werkveld van Kato is Nederland en België.

Overzicht Taken & Verantwoordelijkheden Innomads voor Kato

Hieronder een korte opsomming van de taken- en verantwoordelijkheden die de job van Innomads bij Kato omvat:

 • Uitvoering financiële analyse(s) volgens de BE A MAD methodiek
 • Opstellen ‘Marketingstrategieplan 2021’ (incl. kostenraming)
 • Bepaling en uitvoering ‘plan of action beleggers’ i.c.m. ‘CBOC-concept’
 • Regie over (online) marketing en coördinering websites Kato
 • Commerciële uitingen & perscontacten (sales & branding)
 • Uitvoering en begeleiding zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Stoppen SEA vanwege onmeetbare resultaten
 • Uitvoering Facebook/Instagram advertising

We lichten in deze case een aantal van de bovenstaande taken en verantwoordelijkheden uit. Heb je vragen over één van deze onderwerpen? Neem dan contact op met ons. Let us guide you!


Het 'Marketingstrategieplan 2021' voor Kato

Innomads heeft voor Kato een marketingstrategieplan met als scope 2021 geschreven. In het marketingstrategieplan staat exact beschreven wat de online marketing doelen zijn voor 2021. Ook is er een 0-meting opgenomen om 12 maanden later goed te kunnen bepalen wat de vooruitgang is geweest.

Alle aspecten van online marketing zijn meegenomen in het plan. Zowel SEO als SEA, als ook social media organisch en social media advertising. Alle geplande uitgaven, inclusief het inschakelen van Innomads, met betrekking tot online marketing zijn in kaart gebracht.

Doordat de doelen ook financieel helder zijn omschreven heeft de directie van Kato middels dit marketingstrategieplan vooraf inzichtelijk welk rendement er zal worden gemaakt op de uitgaven. Een verantwoorde investering dus!


Innovatie toepassen door het uitwerken van het 'Corporate Branded Office Concept'

We hebben een geheel nieuw concept bedacht voor Kato. En wat zijn we er trots op. Het Corporate Branded Office Concept is een geheel nieuwe wijze van kantoren inrichten. Innovatief omdat het een unieke vorm van flexibiliteit in zich heeft. Je leest hier alles over het Corporate Branded Office Concept.

Ook een gerenommeerde nieuwssite had al snel in de gaten dat het Corporate Branded Office Concept vernieuwing bracht in de kantoorinrichtingsmarkt.


Zoekmachine optimalisatie (SEO) vinden we het allerleukst om te doen

Hoger scoren in Google, wie wil dat nou niet? Maar hoe doe je dat nou? Eerlijkheidshalve zijn er honderden zo niet duizenden factoren waardoor je wel of niet scoort in Google. Op hoofdlijnen zijn deze terug te brengen tot de volgende 3 KPI’s:

 • Technische specificaties van de website
 • Content op de website
 • Linkbuilding op- en naar de website

Natuurlijk vertellen we je hier nog graag veel meer over. Maar je begrijpt dat we hier helaas niet alle factoren kunnen toelichten. Heb je toch nog vragen? Dan is dat heel begrijpelijk. Bel ons eens vrijblijvend. We geven je graag vrijblijvend wat advies!


De resultaten van Google Advertising (nog) niet meetbaar? Stop met geld uitgeven!

Tijd is geld. Gemiste tijd dus ook. Met Innomads hebben we daadkrachtig en snel opgetreden toen we constateerden dat we met Kato nog niet in staat waren om de resultaten goed te monitoren.

Bovendien vinden we het belangrijk dat er een juiste balans te vinden is tussen de investering die je doet in Adwords t.o.v. de uren die je betaalt aan een Adwords-specialist voor het onderhouden van de campagnes.

Voor Kato blijkt de oplossing te zitten in het adverteren via Facebook en Instagram zoals je hieronder leest.


Leads genereren via Facebook/Instagram advertising

Zoals je hierboven hebt gelezen hebben we met Innomads bewust gekozen om de SEA-campagnes van Kato (tijdelijk) stop te zetten. Heel cliché maar ‘meten is weten’. Wanneer de resultaten niet meetbaar zijn, is er geen Return On Investment (ROI) te berekenen. Oftewel, een ‘no go’.

Voor Kato heeft Innomads de Facebook-bedrijfsmanager, de advertentieaccounts en de Facebook-pixel ingesteld. In het advertentie-account, welke is gekoppeld aan de bedrijfsmanager, zijn meerdere advertising-campagnes opgesteld.

Voor Kato zijn er campagnes ingesteld om breed nieuwe ondernemers en vastgoedprofessionals aan te trekken. Maar zijn er ook retargeting campagnes- en look-a-like doelgroepen ingesteld. De conversies worden doorgemeten en ook in algehele zin merkt de directie van Kato een grotere brand awareness bij potentiële klanten.


Neem contact op met Innomads

Heb jij vragen over deze case? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we kunnen bieden voor jouw bedrijf? Of wil je gewoon een keer vrijblijvend sparren? Innomads is ‘the guide’ voor ieder type onderneming en iedere ondernemer. Neem direct contact op met ons. Innomads – The Next Generations Growth Guide.

Innomads PREV DSC06184 min

Meer weten over

de spannende reis die groei heet?

Let's meet