Welcome to innomads
discover our village
Hesselink BV
1000% minder kosten per conversie
conversies in 3 maand tijd
70
Kost-per-conversie
-1000%
1000% minder kosten per conversie
Over

Opgericht in 2017 door Luuk Hesselink toen hij vrienden ‘weg kon zetten’ op de boer, maar ondertussen meer dan 100 uitzendkrachten heeft: Hesselink B.V. Zij zetten zich in voor tevredenheid bij medewerkers en werkgevers door echte inzet. Met een familiale sfeer, gesteund door aanbevelingen van vrienden en familie, onderscheidt Hesselink B.V. zich. Ze waarderen uitzendkrachten als waardevolle teamleden en groeien met een jong, toegewijd team. Hun focus op transparantie, persoonlijke binding en flexibiliteit helpt bedrijven en waarborgt kwaliteit.

year
2023
aanpak

Onze reis met Hesselink B.V. begint begin 2023, als Luuk met Cas Busscher in contact komt. Cas is Creative Director binnen Innomads en Innovisions en daarmee verantwoordelijk voor alle content (foto, video, grafisch). Er is namelijk werk genoeg, alleen geen personeel. En laat ons nou specialist zijn in het overbrengen van de juiste boodschap bij de juiste doelgroep.

Cas en Luuk kennen elkaar al sinds de oprichting van Hesselink B.V. waar Cas in de beginjaren verantwoordelijk was voor de huisstijl en de socials. Dit legde de basis voor 2 routes die uiteindelijk in 2023 weer samen zijn gekomen bij Innomads. 

In samenwerking met Joost (strategie) en Timo Paus (uitvoering) is een route bedacht die zich richt op snelle resultaten en veel verkeer: Search Engine Optimalisation. Voordat wij het digitale pad met Hesselink B.V. gingen bewandelen, zijn er 6 conversies behaald in één jaar. Na onze sprong in het digitale diepe, hebben we in de eerste maanden 17 conversies weten te behalen. Door het continu aanpassen van de koers halen we nu in 3 maanden tijd meer dan 70 conversies (contactformulieren en telefoontjes).

Daarnaast beheert Cas vanuit Innovisions de organische social media en hebben zij voor Hesselink B.V. een uitgebreid employer-branding-plan opgesteld, met daarin bedrijfsfotografie en een reeks aan video’s.

Close
Innomads is altijd op zoek naar nieuwe Digital Guides om onze wegen over digitale bergen te bewandelen. Heb jij het in je om onze klanten te gidsen naar online successen en bedrijfsgroei? Neem dan contact op met Innomads.
name
phone
mail
message