Brunen Professional

Sinds oktober 2022 zijn wij werkzaam voor Brunen Professional. Brunen Professional verzorgt opleidingen in de transport en logistiek. Samen met jou slaan ze de weg in (en op) om jou en je werknemers op te leiden tot logistieke professionals.

Maandelijks dragen onze campagnes bij aan 2.000+ conversies!TEAM e1615334364396

Onze werkzaamheden bij Brunen:

  • Strategische sessies (intake en ieder kwartaal)
  • Social Media Advertising (Instagram Ads, Facebook Ads en LinkedIn Ads)
  • Search Engine Advertising (Google Ads)

Social Media Advertising

Binnen onze cross-mediale marketingstrategie voor Brunen Professional richten we ons onder andere op Social Media Advertising. Social Media Advertising is een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie. Social Media Advertising omvat niet alleen Facebook en Instagram, maar ook kanalen zoals LinkedIn en zelfs Snapchat. Voor Brunen Professional gaan we onder andere aan de slag met Meta Ads: het adverteren op Facebook en Instagram.


Daarnaast draaien er ook LinkedIn Ads voor Brunen Professional. LinkedIn is het meest geschikte platform voor bedrijven en professionals. Door zowel LinkedIn als Meta Ads te gebruiken, kunnen we de doelgroep van Brunen Professional vaker en beter bereiken, waardoor de online zichtbaarheid van Brunen Professional wordt vergroot.

Will francis r02wx T3 P Yw unsplash

Innovisions

Naast Innomads gaat Innovisions ook bezig voor Brunen Professional! Voor Brunen Professional gaat Innovisions het beeldmateriaal verzorgen! Bijvoorbeeld foto’s en video’s voor campagnes. Door beeld en campagne op elkaar af te stemmen zorgen we voor maximaal resultaat voor onze klanten!

Wil jij ook beeldmateriaal voor jouw bedrijf en je online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen? Neem dan nu contact met ons op!

633c11409e87be9651c8029d sirisvisual Icw AK Uh NG Xs unsplash p 1080

Ben jij klaar om digitaal te groeien?

CONTACT US NOW