Experience
loading ...
Brünen Pro
1000+ clicks per maand
Clicks in 3 maand tijd
3967
CTR
4,24%
1000+ clicks per maand
Over

Brunen Pro is onderdeel van Verkeerscollege Brunen in Enschede, gericht op professionals. Verkeerscollege Brünen is opgericht in 1961. De focus bij Brünen Pro ligt op het bieden van op maat gemaakte opleidingen voor chauffeurs, gericht op rijvaardigheid, vervoer, transport, veiligheid, welzijn en vitaliteit.

year
2024
aanpak

Bij Brunen pro zijn we in 2022 gestart met de reis naar digitale groei. We zijn bij Brunen begonnen met een strategische sessie, wat inhoudt dat we een dagje meekijken op kantoor van Brunen. We zijn tijdelijke 'collega's' en nemen een kijkje in hun keuken. Dit stelt ons in staat om niet alleen doeltreffende marketingroutes uit te stippelen, maar ook om naadloos aan te sluiten bij de unieke identiteit en behoeften van Brunen Professional. Onze wegen zijn in 2023 even uit elkaar gegaan, om in 2024 weer bij elkaar te komen.

Jelle Achterweust, marketeer, is betrokken bij Brünen voor de uitvoering. Jelle heeft een uitgebreid verleden in zoekmachinemarketing, daarom is hij de perfecte marketeer om deze route te bewandelen. Joost Lansink is verantwoordelijk geweest voor het uitstippelen van de te bewandelen route.

In onze reis met Brunen Professional maken we gebruik van social media advertenties. We richten ons door middel van Meta- en LinkedIn ads op zakelijke doelgroepen, om zo bedrijven en professionals aan te sporen cursussen en rij-opleidingen af te nemen via Brünen. We brengen de rijschool onder de aandacht van diverse doelgroepen op sociale media, waardoor de online zichtbaarheid en betrokkenheid aanzienlijk toe is genomen..

In de digitale wereld van zoekmachines zetten we SEA in voor Brunen Professional. Met Google Ads nemen we de rol van wegwijzer, zodat potentiële klanten de rijschool snel kunnen vinden. Onze strategie richt zich op relevante zoekopdrachten en optimalisatie, wat resulteert in een verhoogd websiteverkeer en betere kansen op conversies. Zo hebben we in 3 maanden tijd 93.607 weergaven via Google Ads gegenereerd en daarmee 3967 clicks. Deze online expeditie met Brunen stelt ons in staat om niet alleen de bestemming te bereiken maar ook om de reis te verrijken met waardevolle inzichten en groei, met succes: “Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met Innomads om de online aanwezigheid van Verkeersschool Brunen te versterken. Hun innovatieve aanpak en deskundigheid hebben echt het verschil gemaakt in het vergroten van ons bereik en het betrekken van potentiële leerlingen. Het team van Innomads is niet alleen professioneel, maar ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben echt de tijd genomen om onze specifieke behoeften te begrijpen en hebben advertentiecampagnes opgezet die perfect passen bij onze doelstellingen.” Steven Brunen, februari 2024

Close
Innomads is altijd op zoek naar nieuwe Digital Guides om onze wegen over digitale bergen te bewandelen. Heb jij het in je om onze klanten te gidsen naar online successen en bedrijfsgroei? Neem dan contact op met Innomads.
name
phone
mail
message