Brunen

Sinds oktober 2022 zijn wij werkzaam voor Rijschool Brunen. Je herkent vast de rode rijlesauto’s in omgeving Hengelo, Enschede en Almelo.

Maandelijks dragen onze campagnes bij aan 2.000+ conversies!Whats App Image 2023 03 13 at 14 26 00

Strategische sessies

Onze marketingstrategie begint bij een strategische intake sessie. Tijdens deze strategische sessies gaan we kijken hoe we verder kunnen optimaliseren zodat Brunen haar bedrijfsdoelen kan behalen. Op basis daarvan gaan we kijken wat de vervolgstappen zijn en gaan we deze uit voeren. Op deze manier tillen we Brunen continu naar een hoger niveau!

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising en is een goeie manier om doeltreffend online reclame te maken. Door het gebruik van SEA kom je bovenaan in de zoekresultaten en is daarom een must-have voor elke marketingstrategie. Door deze strategie te gebruiken creëer je meer verkeer naar je website, waardoor je in staat bent om meer conversies te genereren.

Voor Brunen gaan wij adverteren via Google Ads. Met Google Ads heb je de mogelijkheid de juiste mensen op het juiste moment te targeten met relevante advertenties. Daarnaast krijg je met Google Ads de tools en inzichten die je nodig hebt om beter te presteren. Zo blijven we continu optimaliseren!

Van oktober 2022 tot aan maart 2023 hebben wij meer dan 8.750 conversies gegenereerd, alleen al door middel van Google Ads.

Ben jij ook klaar voor digitale groei?

CONTACT US NOW