Welcome to innomads
discover our village
Beimer Premium
1275 conversies in 1 maand
Conversies in de eerste maand
1275
Weergaven in de eerste maand
1.4 Miljoen
1275 conversies in 1 maand
Over

Beimer Premium, opgericht in 1957, is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in een passie voor vlees. Vanuit een eigen slachterij is het gegroeid tot een modern vleesproductiebedrijf in Enschede, waar hoogwaardige kwaliteit en een uitgebreid assortiment worden geproduceerd. Transparantie, eerlijkheid en aandacht voor dierenwelzijn staan centraal in hun bedrijfsfilosofie. Met winkels in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Arnhem, en een webshop met bezorgservice, biedt Beimer Premium klanten een gemakkelijke toegang tot hun smakelijke producten.

year
2024
aanpak

Lang geleden hebben de paden van Innomads en Beimer elkaar gekruist. In die beginjaren werd enkel Innovisions, een segment van Innomads, betrokken bij het vastleggen van de productielijnen van de Beimer-fabriek in een video. Een periode van anderhalf jaar later, vonden onze wegen opnieuw elkaar, ditmaal voor de digitale marketing van Beimer's winkels.

De uitdaging was glashelder: terwijl de winkel in Enschede zijn plekje goed had gevonden, stond Beimer Meat op het punt om de deuren te openen in nieuwe locaties in Oldenzaal en Almelo. Met Jelle als Digital Guide focussen we ons op Crossmediaal Social Advertising via de Facebook & Instagram. 

Onze taak was om een beroep te doen op een groter publiek en meer mensen naar deze nieuwe locaties te trekken. Dit realiseerden we door middel van Meta Ads op Facebook en Instagram, met een eenvoudige maar duidelijke boodschap: kom naar onze winkels! Om door te kunnen meten wat onze bijdrage is aan de winkelbezoeken van Beimer hebben we als conversie 'het opvragen van een routebeschrijving' ingesteld.

Close
Innomads is altijd op zoek naar nieuwe Digital Guides om onze wegen over digitale bergen te bewandelen. Heb jij het in je om onze klanten te gidsen naar online successen en bedrijfsgroei? Neem dan contact op met Innomads.
name
phone
mail
message